Projekty oznaczone etykietą: „2016”

Dom jednorodzinny w Bielsku-Białej #4

Aranżacja domu w Bielsku-Białej, w jasnej biało-szarej kolorystyce z dodatkiem energetycznej nuty pomarańczowego.
Projekt o łącznej powierzchni 110m2 obejmuje salon z jadalnią, kuchnię, hall oraz wiatrołap.

Salon fryzjerski – Mazańcowice

Projekt salonu fryzjerskiego w stylu glamour o powierzchni 30m2. Aranżacja w czarno-białej kolorystyce z dodatkiem skóry, srebra i chromowanych elementów.

Studio fotograficzne – Bielsko-Biała

Projekt studia fotograficznego w stylu skandynawskim o powierzchni 12m2. Aranżacja utrzymana w stonowanej, pastelowej kolorystyce z dodatkiem naturalnego, starego drewna.

Dom w Czechowicach-Dziedzicach

Projekt domu w nowoczesnym, industrialnym klimacie w Czechowicach-Dziedzicach o łącznej powierzchni 120m2. Salon z kuchnią i jadalnią zaprojektowany został w stonowanej, szaro-czarnej kolorystyce z dodatkiem drewna, betonu i naturalnej cegły, całość przełamana limonkowymi akcentami.
Projekt obejmuje również wiatrołap, hall oraz 2 łazienki również utrzymane w tym samym stylu.

Mieszkanie w Bielsku-Białej #2

Projekt mieszkania w bloku w industrialno-minimalistycznym stylu. Surowe materiały, takie jak beton, cegła czy czarne szkło ocieplone zostały naturalnym drewnem i szafirowymi dodatkami. Zaprojektowany został salon z otwartą kuchnią, hol, łazienka oraz sypialnia.

Studio fotograficzne w Bielsku-Białej

Projekt studia fotograficznego w stylu skandynawskim o powierzchni 12m2. Aranżacja utrzymana w stonowanej, pastelowej kolorystyce z dodatkiem naturalnego, starego drewna.

Salon fryzjerski w Mazańcowicach

Projekt salonu fryzjerskiego w stylu glamour o powierzchni 30m2. Aranżacja w czarno-białej kolorystyce z dodatkiem skóry, srebra i chromowanych elementów.

Mieszkanie w Warszawie

Aranżacja mieszkania w nowoczesnym stylu, w czarno-białej kolorystyce z dodatkiem naturalnego drewna, szarości i beżu. Całość ożywiona została dodatkami w ulubionym przez Panią Domu zielonym kolorze. Projekt obejmował kuchnię, łazienkę, hol oraz salon, w którym zachowany został olbrzymi, piękny obraz w złotej ramie.